WYPEŁNIJ FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Polityka Prywatności Akademii Mieszkanicznika będąca częścią Stowarzyszenia Właścicieli Nieruchomości na Wynajem "Mieszkanicznik".

DANE OSOBOWE:


Korzystając z Serwisu będziesz poproszony o udostępnienie swoich danych osobowych. Akademia Mieszkanicznika wymaga tylko tych danych, które są niezbędne do funkcjonowania Serwisu czy zakupu biletów na szkolenie.


1. Zbieranie danych osobowych:


Twoje dane osobowe są zbierane: podczas rejestracji w serwisie internetowym – imię, nazwisko i adres e-mail podczas zakupu usług oferowanych przez Akademię Mieszkanicznika będąca częścią Stowarzyszenia Właścicieli Nieruchomości na Wynajem "Mieszkanicznik" np. imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail, dane do faktury w tym numer NIP oraz dane dotyczące formy płatności, itp. automatycznie podczas Twojej wizyty na stronie internetowej, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp. podczas kontaktu telefonicznego, mailowego lub przez stronę internetową imię, nazwisko, adres mail, telefon.


2. Wykorzystywanie zbioru danych osobowych:Szanujemy Twoją prywatność. Twoje dane osobowe podlegają ochronie. W żadnym przypadku nie będziemy udostępniali lub odsprzedawali Twoich danych innym podmiotom i osobom trzecim. Wszystkie informacje dotyczące Ciebie są przechowywane w naszej bazie i chronione zgodnie z obowiązującym prawem. Dane zbierane przy dokonywaniu zakupów służą jedynie do realizacji transakcji. Dane zbierane przy rejestracji i korespondencji służą jedynie do kontaktu z Użytkownikiem serwisu internetowego. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu internetowego, naruszenia prawa lub gdy będą tego wymagały przepisy prawa, będziemy zobowiązani do udostępnienia Twoich danych organom wymiaru sprawiedliwości. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych.


3. Zmiany i usuwanie danych osobowych z bazy: W każdej chwili masz prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych. Możesz zmienić lub usunąć swoje dane osobowe z bazy wysyłając maila pod adres akademia@mieszkanicznik.org.pl. Dane przekazane przy logowaniu możesz usunąć informując o tym Administratora. Usunięcie danych rejestracyjnych jest równoznaczne z rezygnacją z korzystania z naszego serwisu internetowego oraz produktów i usług oferowanych przez Akademię Mieszkanicznika będąca częścią Stowarzyszenia Właścicieli Nieruchomości na Wynajem "Mieszkanicznik". Danych użytych do zakupu i wystawienia faktury nie można usunąć ani zmienić, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. Stały się one częścią danych statystycznych.


4. Zabezpieczenie danych:Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem w chwili przekazywania danych jest zaszyfrowana z Użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasza baza, w której przechowujemy dane jest zabezpieczona przed wglądem osób trzecich.5.Wykorzystanie Cookies:Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka „Cookies”. Technologia plików „Cookies” polega na zapisywaniu w pamięci systemów informatycznych (komputery) osób odwiedzających serwis internetowy, plików z informacjami służącymi do personalizacji usług Serwisu dla danej osoby oraz z informacjami służącymi statystykom ruchu w serwisie. Wewnątrz ciasteczek nigdy nie są przetrzymywane dane osobowe.


INFORMACJE OGÓLNE:


Korzystając z serwisów www.akademiamieszkanicznika.pl oraz z kontaktu formą elektroniczną z Akademią Mieszkanicznika będąca częścią Stowarzyszenia Właścicieli Nieruchomości na Wynajem "Mieszkanicznik" akceptujesz zasady Polityki Prywatności i wyrażasz zgodę na umieszczenie podanych danych osobowych w bazie Akademii Mieszkanicznika oraz na przetwarzanie Twoich danych zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.z 1997r., nr 133, poz. 883 z późniejszymi zmianami). Akademia Mieszkanicznika zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w Polityce Prywatności. Nowa Polityka Prywatności zostanie wtedy zamieszczona na stronie. Akceptacja Polityki Prywatności to również zgoda na otrzymywanie korespondencji od naszej firmy.


KONTAKT: 


Dane osobowe zbiera i przechowuje:

Akademia Mieszkanicznika będąca częścią Stowarzyszenia Właścicieli Nieruchomości na Wynajem "Mieszkanicznik"
ul. Mokotowska 1
00-640 Warszawa
NIP 725-205-72-85
REGON 101346996
KRS 0000408329
akademia@mieszkanicznik.org.pl
Tel. 0 501 674 178

Po wprowadzeniu danych i kliknięciu "KUP BILET” zostaniesz przeniesiony do serwisu płatności tpay.com.
Po dokonaniu płatności uzyskasz bilet na szkolenie "Rentowna Nieruchomość", które odbędzie się w dniu 3 marca 2018 r.